المكونات لصنيه صغيره
ابيضه
كوب زبادى
2 ملعقه كبيره نشا
حوالى 100 جرام جبنه قريش منقوعه فى ماء للتخلص من الملح
بطاطا مشويه ومتقشره
سكر حسب الرغبه
فانيليا
طبقة بسكوت مفروم مع زبده سايحه حتى يتجانس ونضعها فى قاع الصنيه
صوص الكراميل
نصف كوب سكر
عصير نصف ليمونه
القليل من الماء
ملعقتين كريمه
خلطنا البسكوت والزبده وعملت ديسك فى الصنيه
نخلط كل المكونات الاخرى
ما عدا طبقه البسكوت مع الزبده طبعا
نضعها فوق البسكوت ونضعها فى حمام مائى وندخلها الفرن
دا شكلها بعد ما استوت
لتجهيز الصوص
نضع السكر مع الماء والليمون حتى يتكرمل وياخذ اللون الذهبى
ثم نضيف الكريمه وملعقتين ماء بارد
الصوص جاهز
دا شكل التشيز بطاطا بعد ما استوت وللعلم دا اخترااااااااااااااع منى
نضع عليها صوص الكراميل
وتقدم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك