المكونات
كيلو دقيق
نصف ملعقه صغيره ملح
ماء للعجن
|
العجينه تكون متماسكه جدا
نتركها ترتاح بعد العجن لمده ساعه
بعدها افردها بالنشابه حتى تكون رقيقه
|
وممكن نفردها بالماكينه |
ثم فى الجزء الخاص بالمكرونه الاسباجتى |
هنحتاج حله بخار سنضع ربع الحله ماء وعليها المصفى
هنضع قطعه شاش فى المصفاه
وبعد غلى الماء وتصاعد البخار
نضع الادوسيه
ونغلق الحله ونهدئ النار
ونلف الغطاء بفوطه لامتصاص البخار الزائد
بعدخمس دقائق نحركها بشوكه
ونغلق عليها مره اخرى لمده دقيقتين
بعددقيقتين هتكون استوت
هنضع على كل كميه ملعقه زبده او سمن بلدى ونقلبها فيها
تقدم مع لبن ساخن محلى
او نضيف عليها عسل اسود
او نرش عليها سكر بودره
وباقى الكميه نضعها باكياس ونضعها بالفريزر
وعند الاستخدام نضعها ايضا على حمام بخار
اتمنى ان تنال الوصفه اعجابكم
موضوع جد رائع تسلم اديكي
ردحذفرائع تسلم اديكي
ردحذف