نحضر اللحم ويكون مقطع وبالعظم
ننظفه جيدا ويغسل عده مرات
ثم يسلق فى ماء ساخن ونضع عليه ورق لورو وحبهان وبصله صحيحه وملح وفلفل]
بعد نضج اللحم نعمل الفته
ويستخدم العيش العربى يقطع ويحمص فى الفرن او يقلى بالسمن
او العيش الشمسى وهو يقطع ويحمص فى الفرن ثم يدق
وهو الذى افضل استخدامه
بعد ان يدق العيش ليكون قطع صغيره
يسقى بالشوربه
يحمر التوم فى سمن ونضيف عليه ملعقتين خل ابيض
يوضع نصفه على الفته ويترك النصف الاخر للتزيين
ناتى بقالب ونضع فيه ارز وعليه طبقه من الفته
وفلبها على طبق التقديم ونضع عليها باقى التوم
وقمت بتحمير اللحم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك