المكونات
شوربه ساخنه ولازم تكون دسمه انا لم استخدم شوربة الحمام استخدمت شوربة لحم ضانى
ورقاق ولحمه معصجه
نسقى الرقاق بالشوربه
نضعه فى صنيه
وضعت ورق فويل فى قاع الصنيه لتسهيل قلب الصنيه
بعد 3 طبقات
وضعت اللحم المفرومه
وغطيته بالرقاق
ويمكن وضع سمن على الوجه
لكن الشوربه دسمه جدا
اصابع اللحم
لحمه بتلو متبله بملح وفلفل وماء بصل
نضع قطعه جبن ونقفلها باعواد الاسنان
طاسه سخنه جدا نضع فبها اللحم
يشوح على الجانبين
ويغطى ويوضع بالفرن
قلبت الرقاق ووضعت عليه اصابع اللحم
تسلم ايدك شكلها يفتح النفس
ردحذف