بالاول نقور الكوسه والبطاطس
البطاطس تحشى باللحم المفرومه المعصجه فقط
والكوسه تحشى بلحم مفرومه معصجه وعليها معلقتين ارز وشبت وبقدونس
نحمر البطاطس فى الزيت
بس لياخذ اللون الذهبى
ونحشى البطاطس باللحم المفرومه
والكوسه باللحم المخلوطه بالارز
نضع قلب البطاطس والكوسه فى قاع الحله
ليحمى المحشى
ونضع فوقه الكوسه والبطاطس
ونضع عليهم عصير طماطم مع شوربه
ونضعهم على نار هادئه حتى تمام النضج
ويقدم
رااااااائعة جدا
ردحذفسلمت يمناك اختي الغالية