المكونات
سمك فيليه ملعقه توم مفروم
2ملعقه عصير ليمون
ملغقه صغيره صويا صوص(حسب الرغبه)
ملعقه بهارات سمك
ملعقه كمون
ملح - فلفل الحشو
جبنه شيدر او رومى التغطيه
دقيق ابيض
ملعقه كبيره دقيق ذره(اذا حبيتى يكون كرسبى)
نصف ملعقه صغيره توم بودر ان وجد
|
هنعمل فتحه فى السمك فى الوسط وبعدها نتبل السمك
ونتركه ساعتين على الاقل فى الثلاجه
ثم نغطيه بالدقيق ونضغط عليه جامد
|
ونضعه بالثلاجه لمده نصف ساعه
ثم يقلى فى زيت ساخن
ويقدم مع ارز الصياديه
وبطاطس
تقبلوا تحياتى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك