الرئيسـية
القسم الدينى
احاديث نبويه مصوره
فتاوى واحكام
مواضيع متنوعه
من مطبخى
حلويات
اطباق رئيسيه
معجنات ومخبوزات
خضراوات وبقوليات
مقبلات وسلطات
مشروبات وعصائر
شوربه
مطبخى الاقتصادى
اشغال يدويه
من اعمالى
كروشيه
اشغال متنوعه
وصفات اجنبيه مترجمه
المطبخ الامريكى
المطبخ الايطالى
المطبخ الهندى
المطبخ الفرنسى
وصفات متنوعه
مطبخ نجوم الطبخ
منال العالم
شيف اسامه السيد
مطبخ فتافيت
شيف يسرى
شيف شربينى
تصاميمى بالسويتش ماكس والفوتشوب
Blogspot Tutorial
الثلاثاء، 23 أكتوبر 2012
طريقة عمل الارز باللبن من مطبخى
طريقتى سهله ودائما مضبوطه والحمد لله
ننقع 5 ملاعق ارز كبيره فى ماء لمدة ساعه كامله
نضيف كيلو لبن ونهدئ النار
بعد ان يتشرب اللبن نضيف 8او9 ملاعق سكر وفانيليا وذرة ملح
احب اضافة قشطه طازجه عليها
يصب فى كاسات ويزين بالمكسرات او رشة قرفه
هناك تعليق واحد:
غير معرف
14 سبتمبر 2014 في 6:23 م
يسلم ايديكى
رد
حذف
الردود
رد
إضافة تعليق
تحميل المزيد...
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك
رسالة أحدث
رسالة أقدم
الصفحة الرئيسية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
يسلم ايديكى
ردحذف