المكونات
دقيق وماء وذرة ملح
تعجن العجينه وتكون صلبه
وبعدها تفرد بالنشابه وتفرد على دقيق كتير
او بالماكينه
واذا لم توجد تقطع بسكينه
نضعها على صنيه
ويكون لونها هكذا
تطهى فى لبن
نضع اللبن على النار حتى الغليان ثم نضع الرشته حتى تنضج
ونضيف عليها ملح
وتقده بوضع سمن بلدى عليها
او عسل اسود على حسب الرغبه
رائعه اكلات التراث بالف هنا يارب
ردحذفتسلم الايادي ياقمر
في واحده شبها لكن بتكون بشك المكرونه الاسباجتي ومحمره ايضا بالفرن زوجي يحبها
تسلمى سمسمومه نورتينى حبيبتى
حذفانا ما عرفتش الوصفه بتاعتك ممكن تكون القادوسيه الحلوه هى دى اللى انا اعرفها وشبه المكرونه بس ارق منها بكتير دى بقى جوزى يعشقها وانا عندى الطريقه مصوره ان شاء الله انزلها قريب
مشورة شيماء على الرشتة عندنا ايضا رشتة لكن تكون ارق و اطرى وتطبخ على البخار وتقدم مع مرق دجاج
ردحذفشكراااااا حبيبتى سميه نورتينى يا قمر
ردحذف