بالبدايه هنحتاج صدور دجاج كامله مخليه
ونتبلها بملح وفلفل وعصير بصل
ليكون بهذا الشكل
نحضر الحشو
جبنه رومى وشيدر
فلفل اخضر
زيتون مخلى
انا اكتفيت بهذه المكونات
والمفروض نضع
لحم ديك رومى مدخن او اى نوع من الانشون اذا حبيتى
وعليها الفلفل والزيتون
وممكن نستخدم اعواد الاسنان بغلقها
اذا حسينى انها لم تغلق جيداا
واخر مرحله الدقيق والبيض والبقسماط
ثم فى البيض
ونضغط عليها كويس خااااااااااالص
ونضعها على ورق مطبخ
تسلم ايديك حبيبتى وجربى تحطى عليها عصير برتقال وسماق وزبادى فى التتبيلة اذا حبيتى طعمها راح يعجبك كتير وعلى فكرة انا بضرب الحشو فى الكبة تساعدك كتير على قفلها وبضيف للحشو ايضا جبنة كيرى وموتزريلا اذا توفرمرة تانية صحة وعافية على قلوبكم
ردحذفتسلمى حبيبتى همسه نورتينى ياقمر
ردحذفبــــــــارك الله فيكى