نغسل الارانب كويس قوى وندعكها بالملح عده مرات
نتبلها بماء بصل وملح وفلفل وعصير ليمونه
ونتركها 3 ساعات على الاقل بالثلاجه
نحضر طاسه سخنه جداااااااا ونضع فيها فصين مستكه ليذوبوا مع ملعقتين سمن
نضع الارانب بالطاسه
ونقلبها لغاية ما تتحمر كويس
ونضيف عليها ماء بصله وعصير ليمونه اخرى
ونتركها تتشربها
وكل شويه نزود ماء حسب ما تحتاج
وممكن ندخلها الفرن فى طاجن بيركس بغطاء وبكدا مش هتحتاج انك تزوديها كل شويه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك