اولا نغسل الورق كويس قوى
لانه بيبقى مليان تراب
نفرد كل ورقه ونحطهم على بعض بالتساوى
بهذا الشكل
نجهز ماء ونتركه يغلى ثم نضيف عصير ليمون مقدار 3 ليمونات لكل كيلو
ونمسكه بالماسك وننزل بيه فى الماء المغلى وما تسيبيهوش خالص
هيتلخبط ومش هتعرفى ترتبيه تانى
بس افتحى فى الماسك بدرحه صغيره علشان تتاكدى انى الماء دخل لكل الورق
يا دوب لونه يغير وتخرجيه
على ماء ساقع بسرعه لغاية ما يبرد تماما
ثم نضعه بمصفاه
دى كل الكميه كل مجموعه على بعضها
هنحطه باكياس ونفرغ الهوا كويس
ونغلق الكيس
ونضعه بالفريزر ودا من العام الماضى ولسه بستخدمه وبيطلع وحلو قوى كانه طازج
بهذا الشكل
نجهز ماء ونتركه يغلى ثم نضيف عصير ليمون مقدار 3 ليمونات لكل كيلو
ونمسكه بالماسك وننزل بيه فى الماء المغلى وما تسيبيهوش خالص
هيتلخبط ومش هتعرفى ترتبيه تانى
بس افتحى فى الماسك بدرحه صغيره علشان تتاكدى انى الماء دخل لكل الورق
يا دوب لونه يغير وتخرجيه
على ماء ساقع بسرعه لغاية ما يبرد تماما
ثم نضعه بمصفاه
دى كل الكميه كل مجموعه على بعضها
هنحطه باكياس ونفرغ الهوا كويس
ونغلق الكيس
ونضعه بالفريزر ودا من العام الماضى ولسه بستخدمه وبيطلع وحلو قوى كانه طازج
جميل وشكرآ للمعلومة
ردحذف