Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الاثنين، 3 فبراير 2014

طريقة عمل تشيز كيك البطاطا بصوص الكراميل بالخطوات المصوره من مطبخى



المكونات لصنيه صغيره
ابيضه
كوب زبادى
2 ملعقه كبيره نشا
حوالى 100 جرام جبنه قريش منقوعه فى ماء للتخلص من الملح
بطاطا مشويه ومتقشره
سكر حسب الرغبه
فانيليا
طبقة بسكوت مفروم مع زبده سايحه حتى يتجانس ونضعها فى قاع الصنيه
صوص الكراميل
نصف كوب سكر
عصير نصف ليمونه
القليل من الماء
ملعقتين كريمه

 خلطنا البسكوت والزبده وعملت ديسك فى الصنيه
نخلط كل المكونات الاخرى
ما عدا طبقه البسكوت مع الزبده طبعا

نضعها فوق البسكوت ونضعها فى حمام مائى وندخلها الفرن

دا شكلها بعد ما استوت


لتجهيز الصوص
نضع السكر مع الماء والليمون حتى يتكرمل وياخذ اللون الذهبى


ثم نضيف الكريمه وملعقتين ماء بارد
الصوص جاهز
دا شكل التشيز بطاطا بعد ما استوت وللعلم دا اخترااااااااااااااع منى

نضع عليها صوص الكراميل
وتقدم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك