Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الأربعاء، 16 أكتوبر 2013

طريقة عمل طاجن لحمة الراس واللسان بالخطوات المصوره من مطبخى





اتبقى منى لحمة راس ولسان قلت اعمله طاجن


 دى كانت الكميه بس لانى انا لوحدى اللى باكل الحاجات دى فكانت كتيرعليا
بقيت لحمة راس ولسان لتانى يوم
والممبار اكلته كله اول يوم ههههه
 وطريقة الطهى هنـــــــــا




هنا بصله بس تصفر فى معلقة سمن
ونشوح فيها اللحم واذا حبيتى حطى ملعقه صلصه
انا بالنسبه لى كده احلى
بعدين نضيف شوربه او حتى ماء


هنا الطاجن نفرش فيه فلفل حار ونضع عليه اللحمه


بهذا الشكل
وبعد ما خرجت من الفرن


طعمه كان جامد

هناك 4 تعليقات:

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك