Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الأربعاء، 26 سبتمبر 2012

طريقة تخليل الفلفل بطريقتين مختلفتين












الطريقه الاولى



ننزع اطراف الفلفل ونضعه فى حله مع ماء وملعقة ملح
وعلى النار








 








يغلى مره واحده فقط
لا تغالى فى الغلى فقط عند بداية الغليان وقبل تغير لونه
نطفئ النار



وناخذه على البرطمان مباشرة مع ملح وفلفل  وخل

ودا شكله بعد يومين






النوع الثانى




بكل بساطه نضع الفلفل الاخضر مع ملح وماء وخل فى برطمان
ونغلقه وبعد 5 ايام نستخدمه



الفلفل قبل التخليل وشكله بعد التخليل
ودا شكله وطعمه بيكون مقرمش وبيعيش كتير




الفرق بين الفلفل الاول والثانى
البرطمان اليمين الفلفل الاخضر
والبرطمان ناحية اليسار الفلفل المسلوق



هناك 8 تعليقات:

  1. حلو كتير الله يعطيك عافية

    ردحذف
  2. شكراااااااا اختى الكريمه بارك الله فيكى نورتينى

    ردحذف
  3. مرسىىىىىىىىىى جدا

    ردحذف
  4. تسلم الايادي

    ردحذف
  5. ام احمد التونسية23 أغسطس 2014 في 1:11 م

    انا نحب نخلل الفلفل في الصيف ونستعملو فالشتاء

    ردحذف
  6. يعطيش العافية

    ردحذف
  7. بارك الله فيك

    ردحذف
  8. بارك الله فيك

    ردحذف

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك