Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الأربعاء، 26 سبتمبر 2012

تشيز كيك بدون فرن مزين بالتفاح والجيلى







المكونات
200 جم بسكوت ساده مطحون
50 جم زبده سايحه
100 جم جبنه كريمى او نستبدلها بجبن كيرى
100 جم زبادى
100 جم لبن
20 جم جيلاتينا مذابه فى القليل من الماء
300 جم كريمه حلويات مخفوقه
100 جم جيلى بارد
سكر حسب الرغبه والتذوق

الطريقه

نضع الجبن مع السكر البودر
ونضيف الزبادى واللبن



بعد خفقهم جيدا نضيف الجيلاتينا المذابه بالماء



نضيف الكريمة المخفوقه





نضع قطع من الموز (اختيارى)
(لا يفضل وضع الموز اذا كنتى ستحتفظى بها لايام لانه سيسود)




نفرم البسكوت ونضيف عليه الزبده السايحه ونفردها بالصنيه







نضع الخليط فوق ديسك البسكوت بالزبده






ونضعه يتجمد بالثلاجه





نضع عليها اى نوع من الفاكهه





نضع طبقه من الجيلى





ونضعها بالثلاجه ليتماسك الجيلى تماما


ثم ننزع طوق الصنيه
باستخدام فوطه ساخنه





وتقدم













ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك