Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الأربعاء، 26 سبتمبر 2012

طريقة تخليل القرنبيط







المكونات
نحضر قرنبيط ومعها لفت صغير حسب الرغبه
ونقطع القرنبيط لوردات صغيره
ونضع اللفت كما هو
ونضع عليه ملح وماء وشطه صحيحه وليست مطحونه
ملحوظه
اللفت والقرنبيط لا نضع عليهم خل اذا كانوا مع بعض اما لو القرنبيط لوحده نضع عليه خل عادى



بعد اسبوع اصبح هذا شكله
واللون بفضل اللفت










هناك 4 تعليقات:

  1. يبدو شهيا جدا و اكيد طعمه سيكون رائع شكرا لك حبيبتي

    ردحذف
  2. طريقة جميلة جدا
    شكرا بارك الله فيك

    ردحذف
  3. السلام عليكم .لماذا لاأضيف الخل عليهم
    وشكرا

    ردحذف
    الردود
    1. وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
      والله انا السؤال دا بتساله دايما
      وخدى بالك لو القرنبيط هيتخلل لوحده بدون لفت يبقى نضيف خل اما مع اللفت فلا وللاسف ما عندى اجابه بخصوص اللفت بس انا اتعلمته من ماما رحمها الله كده وكمان لقيت حماتى ما بتضيفش الخل ولما سالتها قالتلى بعد ما انا اتسالت طبعا قالتلى احنا اتعلمناه كده من اهلنا والله للان ما اعرف السبب وفى نيتى اجربه بالخل لاعرف الفرق
      معلش كان نفسى افيدك
      واهلا وسهلا بيكى نورتينى

      حذف

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك