Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الأربعاء، 26 سبتمبر 2012

طريقة عمل الفلافل او الطعميه من مطبخى

















المكونات


فول مجروش منقوع تقريبا 4 ساعات
بصل
ثوم
كسبره خضراء
شبت
بقدونس
ملح وكمون وشطه وكسبره جافه






نضع الفول والشبت والبقدونس والكسبره والبصل والتوم والتوابل بالخلاط





ونفرمهم جيداااا عدة مرات
وممكن تقللى كميه الورقيات(الشبت والبقدونس والكسبره) حسب الرغبه





اذا كانت الكميه كبيره
نضعهم بالاكياس ونضعهم بالفريزر وعند الاستخدام تترك قبلها ليفك الثلج منها وتستخدم بالطريقه العاديه
ونضيف بيضه او نصف ملعقه صغيره من الكربونات لتصبح الطعميه هشه




تشكل اقراص
ونرش عليها سمسم او كسبره جافه مفرومه خشن مع شطه
ثم تقلى فى زيت حار




تصفى من الزيت كويس بوضعها على مناديل ورقيه
وتقدم



وهنا عملت ساندوتشات واضفت سلطه فقط




اول واحده ترد دا طبقها والباقى يتفرج بس هههههههه



هناك 4 تعليقات:

  1. ده يعني الطبق لي راح آخدو ا هرب لبعيد عشان شكل الفلافل روعة

    ردحذف
  2. هههههه طبعااااااا الطبق ليكى بالف هنا حبيبتى
    يسلموووووووو حبيبتى

    ردحذف
  3. شكرا على الفلافل كتير طيبين

    ردحذف

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك