Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الأحد، 23 سبتمبر 2012

يخنة اللحم بالبطاطس











المكونات











نضع التوابل على اللحم





نضع زيت او سمن لقلى اللحم





نقلى اللحم








حتى تبدا فى النضج





نحضر البصل المفروم





والطماطم





ننقل اللحمه فى اناء اخر




وفى نفس الوعاء السابق نضع زيت

ونشوح فيه البصل ونضيف ثوم

حتى يصفر فقط

نحضر البطاطس

نقطعها ونقليها فى الزيت

 

 

نضع اللحم على البصل والثوم

ونضيف الطماطم حسب الرغبه

ونضيف ماء

نخرج البطاطس من المقلاه


ونضيفها على اللحم كمرحله اخيره
قبل نضوح اللحم بوقت فليل
لانها مقليه مسبقا ولا تاخد وقت


فى طاسه صغيره نضع سمن

وعليها الثوم المفروم

حتى تصفر

ونضيف الكسبره

حتى تجف

ونضيفها على اليخنه


وتقدم

وبالف هنا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك