Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الخميس، 29 مايو 2014

طريقة عمل تورتة الايس كريم بالخطوات المصوره من مطبخى



المكونات
3 علبه ايس كريم بالنكهات المفضله انا استخدمت فانيليا فراوله مانجو
ا ديسك كيك






الفراوله وتحضر بالطريقه المكتوبه على العلبه

 نخفقها مع كوب الا ربع لبن مثلج
 حتى يغلظ القوام

 نضع ثلثى الكميه فى صنيه بطوق او بعلبه مثلما استخدمت
ونحتفظ بالثلث الباقى للتزيين
نفردها كويس
ونضعها بالفريزر
حتى نحضر العبوه الثانبه


 نكهه الفانيليا بنفس الطريقه
 نضعها فوق الفراوله بالراحه
 ونفردها
 ونحتفظ بالثلث فى كوب 
ونضعهم بالفريزر ونجهز العبوف الثالثه



المانجو بنفس الطريقه خفقتها مع لبن مثلج


 ونفردها على الفانيليا
 هكذا
 نضعها بالفريزر على الاقل 4 ساعات حتى تتجمد تماما


 نجهز ديسك الكيك
نخفق 2 بيضه + ربع كوب سكر بودر منخول ورشه ملح
 وبعد الخفق الجيد وتضاعف حجمه نضه الفانيليا

ونضع ربع كوب دقيق منقوص منه ملعقه وموضوع بلا منها نش مع نصف ملعقه صغيره بكنج بودر

 ونقلب بالراحه
 نضعها فى صنيه على ورق زبده ونخبزها
 بعد ما استوت
 نخرج الايس كريم من الفريزر
ونضع عليه الكيك من اعلى ونقطع الزيادات
ونقلبها
 هكذا
 دى الكميات اللى احتفظنا بها للزينه
هنعمل بولات ايس كريم عليها
 الجو نااااااااااااااار وكله بيسيح
 نزيين الفراغات بكريم شانتيه
 ونجرى بيها على الفريزر
 دى شكلها النهائى
بالف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك