Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الثلاثاء، 1 يوليو 2014

طريقة عمل البيتزا محشوة الاطراف باللحم والجمبري بالخطوات المصوره من مطبخي



               








العجينه
ملعقة خميره فوريه او قطعه بحجم عين الجمل اذا كانت طازجه
٢ملعقة دقيق
ملعقة سكر
نصف كوب ماء دافي
نعجنهم ونتركها نصف ساعه تتخمر









شكلها بعد ما اختمرت



نضيف ملعقتين زيت زيتون وعلبة زبادي
نصف كيلو دقيق
نصف ملعقه صغيره ملح



وتعجن كويس وتقسم لثلاث قطع وتترك ساعه علي الاقل او حتي،يتضاعف حجمها



بعد ما اختمرت تاني ناخد اول قطعهونفردها بارتفاع ١سم



صلصة البيتزا
نفرم بصله صغيره مع فصين توم




           

ونشوحهم بالزيت حتي،يصير لونهم ذهبي فاتح







وعلي حجم الصنيه نقص منها الزيادات



ننقلها بواسطه النشابه في،الصنيه



نفرد عليها الصلصه






















الاطراف تقسم دواير صغيره

وهنا جهزت كرات من الكفته



ناخد القطعه ونفرد العجينه باليد وننغلق عليها



ونضعها علي اطراف الصنيه
بهذا الشكل


ونفرد طبقه من الجبنه
ثم اللحم المعصج عبي،واحده
وجمبري عبي الاخري
والخضروات
زيتون
فلفل طماطم

واخيرا رشه موزاريلا اخيره
وندخلهم علي الفرن
وممكن تتركيها تختمر،اكثر لو حسيتي انها مش متخمره كويس











هناك تعليقان (2):

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك