Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الثلاثاء، 1 يوليو 2014

طريقة عمل كنافة بالمانجو بالخطوات المصوره من مطبخى



المقادير لصنيه صغيره
ربع كيلو كنافه
ملعقة سكر بودر
4 ملاعق كبار سمن بلدى
سيرب تقيل
كاسترد - كريمة مخفوقه - قطع مانجو

 



 نقطع الكنافه كويس ونصع السمن ونقلبها  كويس وممكن تحتاج سمن اكتر من 4 ملاعق
 ونضع السكر ونقلبه
 نفردها فى الصنبه ونعملها حواف
 ندخلها الفرن وبعد ما تخرج نسقيها بالسيرب البارد
 دا شكل الحواف
 نخلط الكريمه مع الكاسترد البارد
 نضع طبقه من المانجو فى الكنافه
 ثم خليط الكريمه والكاسترد
 ونرص المانجو
 نزيين الاطراف بالكريمه
جربوها وان شاء الله تعجبكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك