Blogger Widgets Blogspot Tutorial

السبت، 5 يوليو 2014

طريقة عمل الفطير بالكاسترد بالخطوات المصوره من مطبخى





المكونات
دقيق
ذرةملح
ماء للعجن
تعجن وتترك لترتاح ثم تفرد على زيت لتكون رقيقه جداااا
لازم تكون رقيقه جدااا
ونرد عليها طبقه من السمن



نطوى نصفها ونضع الكاسترد المجهز سابقا 

ونغلق عيها من كل الاطراف
والخطوه الصعبه نقلها للطاسه السخنه والطاسه تكون مدهونه بسمن خفيف


وبعد ما تحمر نقلبها على الوجه التانى

نغلق الننار

نضيف عليها نصف كوب لبن ساقع لانى الطاسه سخنه


وعسل نحل حسب الرغبه
هتتشرب بسهوله
نقدمها بالف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك