Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الاثنين، 14 يوليو 2014

طريقة عمل الكريب الحادق بالخطوات المصوره من مطبخى


المكونات
كوب دقيق
كوب لبن
ملح وفلف اسود
ملعقتين زيت
الحشو فراخ لحمه اسماك زى ما تحبو
انا استخدمت بواقى لحم ديك رومى 

هنا خلطت كله على بعض
ونضربه كويس قوى
حسيت انى خفيف ضفت ملعقة دقيق

يترك الخليط ساعه ليرتاح ونجهز الحشوه

نجهز الحشو
بصله مفرومه مع فلفل اخضر ونشوحهم
 

دا لحم الديك الرومى



نضيفه على البصل والفلفل
وملعقه صلصه

نضيف القليل من الماء
ويترك ليجف الماء
نضيف زيتون 
كده الحشوه جاهزه
طاسه تيفال مدهونه بنقطه زيت
نضع فيها ربع الخليط
الطاسه مقاس 24

نحرك الطاسه بكل الاتجاهات حتى تكون رقيقه وتمتلى الطاسه

نقلبها ثوانى على الوجه الاخر

ونبدا الحشو





                                       






نضع خليط اللحم
وعليه جبن رومى او شيدر او موزاريلا
ا نا استخدمت موزاريلا

                            


                                            


نغلق الكريبه بالنصف


ثم مربع


وضعت عليها جبن من فوق ونضعها بالفرن دقائق لتجف قليلا وليسيح الجبن


وتقدم





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك