Blogger Widgets Blogspot Tutorial

السبت، 5 يوليو 2014

طريقة عمل التراميسيو بطريقه بسيطه بالخطوات المصوره من مطبخى





المكونات
كيس كريم شانتيه
علبه كريم كراميل بودر
5 مثلثات جبن مطبوخ
كوب لبن
بسكوت اصابع (استخدمت بسكوت العيد)
بودره نسكافيه مذابه فى القليل من الماء



نخفق كوب اللبن مع الكريم شانتيه
ونضيف بودره الكريم كراميل



ثم نضيف الجبن ونخفق


هنا حسيت انى الخليط تقيل جدااااا ضفت لبن مثلج


نجهز القالب والبسكوت والنسكافيه


نضع البسكوت فى النسكافيه ونرفعه بسرعه حتى لا يتكسر


القالب وضعت فيه طبقة بلاستك لسهوله نقلها للطبق بعد ذلك
نرص البسكوت على الاطراف وفى القاع


ونضع نصف الخليط المخفوق عليهم
ثم طبقة بسكوت

ثم باقى الخليط


ونضعها بالثلاجه حتى تتماسك
تانى يوم اخرجتها من الثلاجه

وفتحت الصنيه


هرش بالنصف سكر بودر
وضعت قلب من الورق فوق السكر




ورشيت كاكاو بودر


ورفعت الورقه اللى على شكل قلب
دا شكلها النهائى
ان شاء الله تعجبكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك