Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الأربعاء، 24 يوليو 2013

طريقة عمل صدور الدجاج التندورى بالخطوات المصوره من مطبخى


المكونات
4 صدور دجاج مخليين
علبة زبادى
ملعقة كركم
3 فص ثوم مفروم
ملعقتين عصير بصل
ملعقة جارامسالا(ملعقه كسبره -عود قرفه-ملعقة كمون-5 حبهان-ملعقة فلفل اسود- ملعقة بابريكا) بعد طحنهم يؤخذ منهم ملعقه

نخلط الزبادى مع كل المكونات

ونضع فيه الدجاج
ونتركهم ليله كامله بالثلاجه

تانى يوم

نحضر طاسه انا قشرت بطاطس صغيره ووضعت ملعقه زيت وهشوح البطاطس

ثم نضع الدجاج والطاسه سخنه جداااا



اول ما الدجاج يحمر اقلبه

ونضع القليل من الماء

ونتركه حتى يتشربوا ووضعت  قرن فلفل اخضر حار


ناتى باناء للفرن ونضع الدجاج مع البطاطس
ووضعت باقى تتبيله الزبادى
وندخلهم الفرن علشان نكمل سواهم
 

شكلهم بعد ما استوت الفراخ


نقدمهم

بالف هنا

والصوص ممكن تضيفيه او لا زى ما تحبى
دى صوره من مره تانى



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك