Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الثلاثاء، 6 أغسطس 2013

طريقه عمل عرق التربيانكو بصوص الجبنه بالخطوات المصوره من مطبخى

الاول هجيب العرق وهقطعه لانه طويل قوى وما فيش حله هتشيله


هفتح فتحات صغيره فيه باى اله صغيره ومدوره انا استخدمت دراعات مضرب البيض

فتحنا عده فتحات
هنضف فى احداها ثوم صحسح
والباقى فلفل اسود صحيح

ونحاول نوصل الحشو لاقصى ما يمكن

حشيته كله تمام

هلفه بخيط

وهتبله بماء بصل وفلفل مطحون وذرة ملح لانى هضيف جبنه وممكن يملح منى

هشوحه فى سمن من كل الجهات

بهذا الشكل

وهضيف ماء البصل اللى تبلته فيه وكمان اضيف ملعقتين ماء بصل تانى هيكون افضل


ونزود كل شويه ماء  كوب تقريبا ونغطى عليه وكل شويه نقلبه ونضيف ماء لغاية ما يستوى

خلاص استوى اخدته وفكيت الخيط
وقطعته حلقات 1 سم وشايفين الحشو ازاى فى كل جزء لانى وصلته لابعد نقطه

طاسه بقى وملعقه سمن وملعقه دقيق واحده بس

والصوص اللى ناتج من تسويه اللحمه هصفيه عليها

ونقلبهم كويس خالص ولو كلكع منك صفيه تانى

نضع شرائح الجبن الرومى او الشيدرزى ما تحبى

ونضيف اللحم
وكمان جبنه نقطعها ونزود كوب ماء علشان الجبنه تسيح واللحم يتشرب الصوص

وشوية موزاريلا كمان ونتركهم على نار هاديه لغاية ما يتشرب الصوص ويبقى باقى حاجه بسيطه

ونقدمه
ما لحقتش ازيين السرفيس لانى المغرب اذن والكل منتظر الافطار


هناك تعليق واحد:

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك