Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الثلاثاء، 3 سبتمبر 2013

طريقة عمل الارانب بطريقه جديده من مطبخى بالخطوات المصوره




نغسل الارانب كويس قوى وندعكها بالملح عده مرات
نتبلها بماء بصل وملح وفلفل وعصير ليمونه
ونتركها 3 ساعات على الاقل بالثلاجه

نحضر طاسه سخنه جداااااااا ونضع فيها فصين مستكه ليذوبوا مع ملعقتين سمن


نضع الارانب بالطاسه


ونقلبها لغاية ما تتحمر كويس


ونضيف عليها ماء بصله وعصير ليمونه اخرى


ونتركها تتشربها

وكل شويه نزود ماء حسب ما تحتاج
وممكن ندخلها الفرن فى طاجن بيركس بغطاء وبكدا مش هتحتاج انك تزوديها كل شويه

ودا شكلها النهائى


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك