Blogger Widgets Blogspot Tutorial

السبت، 7 ديسمبر 2013

طريقه حلوه للاستفاده من كبدة وقوانص الفراخ بالخطوات المصوره من مطبخى


   

الاول نقطع الكبده لوحدها والقوانص لوحدها




نضع ملعقة سمن فى طاسه سخنه ونضع القوانص وعليها كمون وملح ونقلب باستمرار لمده من 5 ل 10 دقايق لغايه ما تبدا تدخل فى السوا


ثم نضع عليها الكبده ونقلب دقيقتين لغايه ما يختفى اللون الاحمر

نضيف بصله مفرومه
وفلفل اخضر
وعصير ليمونه ونقلب باستمرار ولو احتاجت ماء ضيف ملعقتين او ثلاثه لانها غالبا مش هتحتاج
وتقدم

هناك تعليق واحد:

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك