العجينه
ملعقة خميره فوريه او قطعه بحجم عين الجمل اذا كانت طازجه
٢ملعقة دقيق
ملعقة سكر
نصف كوب ماء دافي
نعجنهم ونتركها نصف ساعه تتخمر
شكلها بعد ما اختمرت
نضيف ملعقتين زيت زيتون وعلبة زبادي
نصف كيلو دقيق
نصف ملعقه صغيره ملح
وتعجن كويس وتقسم لثلاث قطع وتترك ساعه علي الاقل او حتي،يتضاعف حجمها
بعد ما اختمرت تاني ناخد اول قطعهونفردها بارتفاع ١سم
صلصة البيتزا
نفرم بصله صغيره مع فصين توم
ونشوحهم بالزيت حتي،يصير لونهم ذهبي فاتح
وعلي حجم الصنيه نقص منها الزيادات
ننقلها بواسطه النشابه في،الصنيه
نفرد عليها الصلصه
الاطراف تقسم دواير صغيره
وهنا جهزت كرات من الكفته
ناخد القطعه ونفرد العجينه باليد وننغلق عليها
ونضعها علي اطراف الصنيه
بهذا الشكل
ونفرد طبقه من الجبنه
ثم اللحم المعصج عبي،واحده
وجمبري عبي الاخري
والخضروات
زيتون
فلفل طماطم
واخيرا رشه موزاريلا اخيره
وندخلهم علي الفرن
وممكن تتركيها تختمر،اكثر لو حسيتي انها مش متخمره كويس
وااااااااااااااااااااااااو شكلها يشهي
ردحذفتسلم إيدك
ردحذف