كيس كريم شانتيه
علبه كريم كراميل بودر
5 مثلثات جبن مطبوخ
كوب لبن
بسكوت اصابع (استخدمت بسكوت العيد)
بودره نسكافيه مذابه فى القليل من الماء
نخفق كوب اللبن مع الكريم شانتيه
ونضيف بودره الكريم كراميل
هنا حسيت انى الخليط تقيل جدااااا ضفت لبن مثلج
نجهز القالب والبسكوت والنسكافيه
القالب وضعت فيه طبقة بلاستك لسهوله نقلها للطبق بعد ذلك
نرص البسكوت على الاطراف وفى القاع
ونضع نصف الخليط المخفوق عليهم
ثم طبقة بسكوت
ونضعها بالثلاجه حتى تتماسك
تانى يوم اخرجتها من الثلاجه
هرش بالنصف سكر بودر
وضعت قلب من الورق فوق السكر
ورفعت الورقه اللى على شكل قلب
دا شكلها النهائى
ان شاء الله تعجبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك