المكونات
دقيق
ذرةملح
ماء للعجن
تعجن وتترك لترتاح ثم تفرد على زيت لتكون رقيقه جداااا
لازم تكون رقيقه جدااا
ونرد عليها طبقه من السمن
نطوى نصفها ونضع الكاسترد المجهز سابقا
ونغلق عيها من كل الاطراف
والخطوه الصعبه نقلها للطاسه السخنه والطاسه تكون مدهونه بسمن خفيف
وبعد ما تحمر نقلبها على الوجه التانى
نغلق الننار
نضيف عليها نصف كوب لبن ساقع لانى الطاسه سخنه
وعسل نحل حسب الرغبه
هتتشرب بسهوله
نقدمها بالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك