كوب دقيق
كوب لبن
ملح وفلف اسود
ملعقتين زيت
الحشو فراخ لحمه اسماك زى ما تحبو
انا استخدمت بواقى لحم ديك رومى
هنا خلطت كله على بعض
ونضربه كويس قوى
حسيت انى خفيف ضفت ملعقة دقيق
يترك الخليط ساعه ليرتاح ونجهز الحشوه
نجهز الحشو
بصله مفرومه مع فلفل اخضر ونشوحهم
دا لحم الديك الرومى
نضيفه على البصل والفلفل
وملعقه صلصه
نضيف القليل من الماء
ويترك ليجف الماء
نضيف زيتون
كده الحشوه جاهزه
طاسه تيفال مدهونه بنقطه زيت
نضع فيها ربع الخليط
الطاسه مقاس 24
نحرك الطاسه بكل الاتجاهات حتى تكون رقيقه وتمتلى الطاسه
نقلبها ثوانى على الوجه الاخر
ونبدا الحشو
نضع خليط اللحم
وعليه جبن رومى او شيدر او موزاريلا
ا نا استخدمت موزاريلا
نغلق الكريبه بالنصف
ثم مربع
وضعت عليها جبن من فوق ونضعها بالفرن دقائق لتجف قليلا وليسيح الجبن
وتقدم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك