Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الأربعاء، 5 ديسمبر 2012

طريقة عمل الكوردن بلو بالخطوات المصوره من مطبخى

 بالبدايه هنحتاج صدور دجاج  كامله مخليه
 ونتبلها بملح وفلفل وعصير بصل
ناتى بكل ربع ونفتحه بالسكين باحتراس



 ليكون بهذا الشكل

حتى ننتهى من الكميه
 نحضر الحشو
جبنه رومى وشيدر
فلفل اخضر
زيتون مخلى
انا اكتفيت بهذه المكونات
والمفروض نضع
لحم ديك رومى مدخن او اى نوع من الانشون اذا حبيتى

نضع طبقه من الجبنه الرومى
 وعليها الفلفل والزيتون





ثم طبقه اخرى من الجبن الشيدر









 ودا شكل الحشو

هنضغط عليها كويس

علشان نقفلها كويس
وممكن نستخدم اعواد الاسنان بغلقها
اذا حسينى انها لم تغلق جيداا
 واخر مرحله الدقيق والبيض والبقسماط

نضعها بالاول بالدقيق
 ثم فى البيض

واخير بالبقسماط

ونضغط عليها كويس خااااااااااالص


ونقليها بسمن ساخن من كل الجهات






ونضعها على ورق مطبخ






وتقدم

هناك تعليقان (2):

  1. تسلم ايديك حبيبتى وجربى تحطى عليها عصير برتقال وسماق وزبادى فى التتبيلة اذا حبيتى طعمها راح يعجبك كتير وعلى فكرة انا بضرب الحشو فى الكبة تساعدك كتير على قفلها وبضيف للحشو ايضا جبنة كيرى وموتزريلا اذا توفرمرة تانية صحة وعافية على قلوبكم

    ردحذف
  2. تسلمى حبيبتى همسه نورتينى ياقمر
    بــــــــارك الله فيكى

    ردحذف

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك