Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الأربعاء، 17 أكتوبر 2012

سمك فيليه مقرمش ومحشى بالجبنه من مطبخى

 


























المكونات

سمك فيليه ملعقه توم مفروم
2ملعقه عصير ليمون
ملغقه صغيره صويا صوص(حسب الرغبه)
ملعقه بهارات سمك
ملعقه كمون
ملح - فلفل
الحشو
جبنه شيدر او رومى
التغطيه
دقيق ابيض
ملعقه كبيره دقيق ذره(اذا حبيتى يكون كرسبى)
نصف ملعقه صغيره توم بودر ان وجد




هنعمل فتحه فى السمك فى الوسط وبعدها نتبل السمك
ونتركه ساعتين على الاقل فى الثلاجه



ثم نغطيه بالدقيق ونضغط عليه جامد



ونضعه بالثلاجه لمده نصف ساعه
ثم يقلى فى زيت ساخن











ويقدم مع ارز الصياديه
وبطاطس





تقبلوا تحياتى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك