Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الثلاثاء، 16 أكتوبر 2012

طريقة عمل طاجن العكاوى من مطبخى





   





 العكاوى هيه ديل البقره او الجاموسه
 مقطعه بالعظم
  


نقطع بصل ونشوحهم مع ملعقة سمن



بعد تشويح البصله نضع  العكاوى
  


نشوحهم قليلا ونضيف 3 فصوص توم حلقات
    




نضيف عصير الطماطم وملح وفلفل وشطه
  
 


ثم نضيف الماء ونغطى الحله حتى تستوى



شكلها بعد ما استوت
  




نضعها فى  طاجن  فخارى
 وندخلها الفرن لمدة نصف ساعه
    



شكلها النهائى
    



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك