Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الثلاثاء، 30 أكتوبر 2012

طريقة عمل صنية الرقاق باللحم











المكونات
شوربه ساخنه ولازم تكون دسمه انا لم استخدم شوربة الحمام استخدمت شوربة لحم ضانى
 ورقاق ولحمه معصجه   



 

نسقى الرقاق بالشوربه    





نضعه فى صنيه
 وضعت ورق فويل فى قاع الصنيه لتسهيل قلب الصنيه   



 

بعد 3 طبقات 









وضعت اللحم المفرومه    



 

وغطيته بالرقاق








 ويمكن وضع سمن على الوجه
 لكن الشوربه دسمه جدا   

 اصابع اللحم



لحمه بتلو متبله بملح وفلفل وماء بصل    






نضع قطعه جبن ونقفلها باعواد الاسنان    




طاسه سخنه جدا نضع فبها اللحم
يشوح على الجانبين   






  ويغطى ويوضع بالفرن










قلبت الرقاق ووضعت عليه اصابع اللحم   






هناك تعليق واحد:

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك