Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الثلاثاء، 30 أكتوبر 2012

طريقة عمل الفته بالثوم والخل




نحضر اللحم ويكون مقطع وبالعظم




 ننظفه جيدا ويغسل عده مرات
 ثم يسلق فى ماء ساخن ونضع عليه ورق لورو وحبهان وبصله صحيحه وملح وفلفل]


 بعد نضج اللحم نعمل الفته
 ويستخدم العيش العربى يقطع ويحمص فى الفرن او يقلى بالسمن
 او العيش الشمسى وهو يقطع ويحمص فى الفرن ثم يدق
 وهو الذى افضل استخدامه


 بعد ان يدق العيش ليكون قطع صغيره
 يسقى بالشوربه





 يحمر التوم فى سمن ونضيف عليه ملعقتين خل ابيض
 يوضع نصفه على الفته ويترك النصف الاخر للتزيين



 ناتى بقالب ونضع فيه ارز وعليه طبقه من الفته

  


 وفلبها على طبق التقديم ونضع عليها باقى التوم

 




 وقمت بتحمير اللحم 


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك