المكونات
القاعده
150 جم بسكوت ساده ( 2 كوب)
75 زبده سايحه (نصف كوب)
الحشو
300 جم كريم تشيز او علبة جبن كيرى
80 جم سكر
80 جم زبادى
2صفار بيض
2 بيضه كامله
2 ملعقة نشا
ابشر ليمونه
املعقه صغيره عصير ليمون
فانيليا
نضع الجبن والسكر والزبادى والبيض والنشا فى الخلاط
نفرم البسكوت ونضيف عليه الزبده بعد تسييحها
ونفردهم بالصنيه
ونضع عليها مكونات الحشو
نضع الصنيه بحمام ماء وندخلها الفرن
بعد مرور ساعه ونصف على نار متوسطه
نضع طبقه من الجيلى على التشيز ونتركه تتماسك
نرص التفاح على التشيز
والكيوى
ونضع طبقه اخرى من الجيلى
ونضعها بالثلاجه ليتجمد الجيلى
بعد ما اتجمدت
وكمان صوره من الجنب
مممممممممم
ردحذفحلوة كثير وشكلها جميل جدا
تسلمي حبيبتي ويسلم ذوقك الرااائع
تسلميلى يا رب
ردحذفبـــــارك الله فيكى
روعةماشاء الله
ردحذفيسلمووووووووو يا احلى ورود
ردحذفبــــــــارك الله فيكى