المكونات
لفت وملح وماء ولا اضع الخل على اللفت (وما اعرفش السبب ههههه يعنى انا اتعلمتها كده من ماما الله يرحمها)
نختار اللفت ذو اللون الزاهى واذا كان لونه فاتح نضع عليه قطعه صغيره من البنجربحجم حبة الحمص
عن نفسى افضل تقطيعه كبير
وعندما يستوى اعيد تقطيعه صغير وقت الاحتياج
لان هذا سيزيد من عمره
نضعه فى برطمان مع حبات من الشطه الصحيحه
ولا نضع الشطه المطحونه لانها تغير لونه
بعد اسبوع
بعد اسبوع استوى وقطعته مشرشر
حاجات كلها حلوة وجميلة يا قمر
ردحذفشكرا على ذوقك يا ام شهد نورتينى
حذف