الطريقه الاولى
ننزع اطراف الفلفل ونضعه فى حله مع ماء وملعقة ملح
وعلى النار
يغلى مره واحده فقط
لا تغالى فى الغلى فقط عند بداية الغليان وقبل تغير لونه
نطفئ النار
وناخذه على البرطمان مباشرة مع ملح وفلفل وخل
ودا شكله بعد يومين
النوع الثانى
بكل بساطه نضع الفلفل الاخضر مع ملح وماء وخل فى برطمان
ونغلقه وبعد 5 ايام نستخدمه
الفلفل قبل التخليل وشكله بعد التخليل
ودا شكله وطعمه بيكون مقرمش وبيعيش كتير
الفرق بين الفلفل الاول والثانى
البرطمان اليمين الفلفل الاخضر
والبرطمان ناحية اليسار الفلفل المسلوق
حلو كتير الله يعطيك عافية
ردحذفشكراااااااا اختى الكريمه بارك الله فيكى نورتينى
ردحذفمرسىىىىىىىىىى جدا
ردحذفتسلم الايادي
ردحذفانا نحب نخلل الفلفل في الصيف ونستعملو فالشتاء
ردحذفيعطيش العافية
ردحذفبارك الله فيك
ردحذفبارك الله فيك
ردحذف