المكونات
نضع التوابل على اللحم
نضع زيت او سمن لقلى اللحم
نقلى اللحم
حتى تبدا فى النضج
نحضر البصل المفروم
والطماطم
ننقل اللحمه فى اناء اخر
وفى نفس الوعاء السابق نضع زيت
ونشوح فيه البصل ونضيف ثوم
حتى يصفر فقط
نحضر البطاطس
نقطعها ونقليها فى الزيت
نضع اللحم على البصل والثوم
ونضيف الطماطم حسب الرغبه
ونضيف ماء
نخرج البطاطس من المقلاه
ونضيفها على اللحم كمرحله اخيره
قبل نضوح اللحم بوقت فليل
لانها مقليه مسبقا ولا تاخد وقت
فى طاسه صغيره نضع سمن
وعليها الثوم المفروم
حتى تصفر
ونضيف الكسبره
حتى تجف
ونضيفها على اليخنه
وتقدم
وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك