المكونات
دقيق
ماء ذرة ملح
ملعقة زيت
زيت للقلى
نعجن كل المكونات ونقسم العجينه ونتركها ترتاح شويه
نفرد العجينه على دقيق
ويفضل تكون رقيقه جداااا
نبدا عمليه التطبيق
نغلق الاطراف ليكون شكلها كالمربع
ناخد كل طرف ونقفله بالورب ليكون مثلث
يتكون هذا الشكل
ننقلها على الطاسه ويكون فيها زيت ساخن
وطريقة النقل مثلما بالصوره
قفلتها على اتنين
ونفتحها بالطاسه
هقلبها باستخدام مقصوصه وشوكه
واحده من تحت والتانيه من فوق
شكلها من تحت
وكده احمرت من فوق
ننقلها على ورق مطبخ
ونقدمها
مع عسل وقشطه
ودى صوره من قريب
وممكن نرشها بالسكر البودر
اممم سلمت يداكي شيماء على الفطائر شكلها روعه
ردحذفيسلموووووو حبيبتى سميه نورتينى يا قمر
ردحذفجميل رائع
ردحذفشكرااااااااااا لكى الاروع مرورك الكريم
حذففوق الرئع
ردحذفبارك الله فيكى سعدت بتعليقك
حذفتسلم ايدك الاكل مشروح بطريقة سهلة وسلسة
ردحذفبارك الله فيكى اختى الكريمه اسعدنينى بتعليقك
حذفهايلة جدا بس ممكن تكون محشية لحمة مفرومة
ردحذفجميل جدا اختى شيماء راح اجربها اليوم بس انا هزود عليها لحم مفروم
ردحذفان شاء الله تعجبك بس المقليه هتبقى صعب باللحم لانها ممكن تخرج منك وخاصه انى الفطيره مش بتتقفل كويس لانى الفراغات اللى فيها هى اللى بتخليها هشه ومنفوخه انا افضل اللى باللحم تكون بالفرن
حذف