الاول ننقع فول مدمس لمدة ليله كامله ونقشره
او نستخدم فول مجروش ونخلص
نضع الفول على النار مع فصين توم
حتى تمام النضج
وبعدها نهرسه
الاضافه المختلفه عن الطريقه المصريه واللى هيه اضافة شبت وبقدونس
طريقتنا اضافة ملوخيه جافه
ومش كتير بس كام ملعقه
الطشه بقى من البصل المفروم خشن
نحمره بالسمن حتى يصبح ذهبى غامق
ونضيف نصف الكميه للبصاره
والنصف التانى للتزيين
وبالنهايه نضع الملح والشطه
وورقة نعناع جافه نطحنها باليد
ونضع البصاره بالطبق
ونزينه بالبصل المحمر
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك