المكونات
كيلو لبن دافئ
3 ملاعق خميره (رايب)
ذرة ملح
ا
لبن لازم يبقى دافئ وليس ساخن
نضع الرايب عليه ونقلبه كويس
نغطى الاناء
ونلفه بقماشهكبيره
ويفضل تكون تقيله
انا استخدمت ملايه قديمه
ولو بالشتاء يبقى محتاجه بطانيه ههههه
بعد 3 ساعات فى جو الصيف
تماسك
لازم نضربه بالخلاط
وهنا وضعته بزجاجه وجاهز للاستخدام
رووووووووووعه شيماء
ردحذفبالف هنا يارب
تسلم الاادي
ررررررررررروعة
ردحذفررررررروعة تسلمى
ردحذف