Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الثلاثاء، 8 يناير 2013

طريقة عمل البصاره الصعيديه بالصور من مطبخى




الاول ننقع فول مدمس لمدة ليله كامله ونقشره
او نستخدم فول مجروش ونخلص



نضع الفول على النار مع فصين توم


حتى تمام النضج
وبعدها نهرسه


الاضافه المختلفه عن الطريقه المصريه واللى هيه اضافة شبت وبقدونس
طريقتنا اضافة ملوخيه جافه
ومش كتير بس كام ملعقه



الطشه بقى من البصل المفروم خشن
نحمره بالسمن حتى يصبح ذهبى غامق



ونضيف نصف الكميه للبصاره
والنصف التانى للتزيين



وبالنهايه نضع الملح والشطه
وورقة نعناع جافه نطحنها باليد 



ونضع البصاره بالطبق
ونزينه بالبصل المحمر



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك