Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الخميس، 3 يناير 2013

طريقة عمل المسقعه بالصلصه والحمص من مطبخى بالصور








المكونات
باذنجان مقلى وفلفل حار حسب الرغبه
لحم معصج
حمص منقوع ومسلوق
صلصة طماطم (بصله وفصين توم وبعد ما يصفروا نضيف  وعصير طماطم ونتركهم يتسبكوا ثم نضيف نصف كوب ماء وملعقه صغيره خل وتستخدم بعدها )



نضع طبقه من الصلصه وعليها الباذنجان


نضع اللحم المعضج والحمص
وشرائح من الفلفل الحار


هنا مره مختلفه بدون حمص


ثم طبقه اخرى من الباذنجان



ونضيف اخر شيى الصلصه


وندخلها الفرن لمدة 20 دقيقه تقربيا





ودا شكلها النهائى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك