Blogger Widgets Blogspot Tutorial

الجمعة، 4 يناير 2013

طريقة عمل الرايب بالمنزل باالصور من مطبخى






المكونات

كيلو لبن دافئ
3 ملاعق خميره (رايب)
ذرة ملح




لبن لازم يبقى دافئ وليس ساخن 
نضع الرايب عليه ونقلبه كويس

ا





نغطى الاناء


ونلفه بقماشهكبيره
ويفضل تكون تقيله
انا استخدمت ملايه قديمه
ولو بالشتاء يبقى محتاجه بطانيه ههههه





بعد 3 ساعات فى جو الصيف
تماسك





لازم نضربه بالخلاط



وهنا وضعته بزجاجه وجاهز للاستخدام






هناك 3 تعليقات:

لا تقرأ و ترحل ،، اضف تعليقك و اترك بصمتك